Ποιοί είμαστε

Για περισσότερο από δύο δεκαετίες δημιουργούμε ανθοσυνθέσεις, στολίζουμε το γάμο σας και τη βάπτιση των παιδιών σας, στεκόμαστε δίπλα σας υπερήφανοι στη δική σας χαρά (αλλά και στη λύπη), φροντίζουμε και περιποιούμαστε τα φυτά που ομορφαίνουν το χώρο σας, το σπίτι σας, το γραφείο σας. Προτείνουμε δώρα και μικροαντικείμενα που μπορείτε να δωρίσετε στους φίλους σας, ανεβάζουμε τη διάθεση των φίλων με ένα απλό ή ένα σύνθετο μπουκέτο λουλουδιών που παραδίδουμε στο δικό τους χώρο και στην ώρα που θέλετε, στολίζουμε τις επαγγελματικές σας εκδηλώσεις με άνθη και μπαλόνια και τονίζουμε ακόμα πιο πολύ την παρουσίασή σας.

Η μεγάλη μας πείρα εγγυάται ότι ποτέ δεν θα είστε μόνες και μόνοι στις στιγμές που είναι σημαντικές για εσάς και τα οικεία σας πρόσωπα. Είμαστε εδώ με συνέπεια, με όραμα, με προτάσεις και τα καλύτερα οικονομικά πακέτα που θα βρείτε στην αγορά. Στηριχτείτε στην Ορχιδέα και τα εξειδικευμένα χέρια των ανθρώπων μας για σίγουρα αποτελέσματα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα κιόλας!

Μοναδικά αποτελέσματα

Με ανατρεπτική διάθεση και στόχο ένα μοναδικό αποτέλεσμα το ανθοπωλείο ΟΡΧΙΔΕΑ με πρωτότυπες συνθέσεις που ξεφεύγουν από τα τυποποιημένα αναλαμβάνει τη διακόσμηση κάθε εκδήλωσης, γάμου, βάπτισης, δεξίωσης, αρραβώνων, παιδικών γενεθλίων και πάρτι με ξεχωριστές ιδέες και τον στολισμό που ταιριάζει στην προσωπικότητα σας.

Στο ανθοπωλείο μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από φυσικά άνθη, αποξηραμένα, φυτά καθώς και είδη δώρου, στέφανα μπομπονιέρες και λαμπάδες, πυροτεχνήματα και μπαλόνια σε μεγάλη ποικιλία. Ο κ. Μαστροκωστόπουλος αναλαμβάνει προσωπικά το στολισμό του γάμου σας και με την αγάπη και την πολυετή πείρα στο χώρο μας με τις πρωτοποριακές ιδέες του, ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και εγγυάται ότι θα εντυπωσιάσει πραγματικά τους καλεσμένους σας.

Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι πελάτες προτιμούν το κατάστημα μας  για το μοναδικό στιλ με την υπογραφή Flowers Collection ΟΡΧΙΔΕΑ.

Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses